kan jag något annat än o klaga? naae

Sommarlovet är slut?!?!?!?!?! :'(
Jag trodde det skulle vara roligt att komma tillbaka till skolan, men naae jag ville hem så fort jag kom dit. Sääämst :(
Mitt huvud värker & jag är sjukt jävla trött så jag ska lägga mig o kolla film snart, lär somna :) Sen ska jag börja, iaf försöka att gå & lägga mig tidigare så kanske jag slipper huvudvärk & trötthet..

Godnatt? .. typ!

kraft o ge dig av

Sommaren är snart eh.. slut? & jag är trött på detta förbannade regn!
Under dessa deppiga dagar har jag iaf börjat kolla på O.C är redan på avsnitt 10 på två dagar, det är inte dåligt :) Jag har varit duktig & orkat med att städa mitt rum idag också.
Jag vill åka någonstans, vill inte vara i Hultsfred, de är tråkigt här! Jag vill bo i en större stad där det finns mycket att göra elr iaf där det går bra filmer på bio för jag vill se "sommaren med göran" som alla säger är så himla rolig. 
Byeeeee s-u-u-u-uckers!  


One more chance, a new start
 

So tell me, do you see me?

Ensamheten smyger sig på hela tiden, för ofta. Jag vill ha tillbaka dendär närheten jag hade innan, någon som kan få mig att känna mig uppskattad. När man väl har någon så tror man att det är "den rätta" men när det händer något & det plötsligt tar slut så börjar man fundera på om det verkligen var det fast man va så himla säker innan.
Tanken på att jag förlorade den person som jag innan tog som en av mina bästa vänner, någon som jag kunde prata med om allting har plötsligt bara försvunnit & man säger saker till varandra som man egentligen inte menar, detta får mig att få panik. Det är så himla synd, att förlora den person som man trodde var ens bästa vän, som man sedan inleder ett förhållande med som varar i ungefär ett år, lite mer men sedan när allting bara tar slut så försvinner dendär vänskapen man hade innan & kommer aldrig tillbaka. Det kanske inte är meningen att vänskap ska leda till kärlek, i vårat fall var det nog inte de iallafall, fast man kände varandra så väl innan så höll det inte ändå.

Hur som helst, jag har varit ganska upptagen & när jag väl inte varit ute o åkt har jag inte haft ork att skriva här. Men det mesta jag gjort under sommaren har varit roligt! :) men nu är det slut, snart börjar skolan igen men jag kan ju inte påstå att jag är speciellt pepp på de fast ska ju börja med körkortet snart & det är ju något man ser fram emot ;> även att det är ungefär 5 månader innan man får ta de. Men det ska bli roligt att träffa alla igen, vi har faktiskt kul i våran klass, OP08 :) hihi. <3
Jag har inte planerat något speciellt som händer i veckan, kanske blir gp i målilla med Elin :)
Nu vet ni lite till om mitt liv, inte så intressant kanske men iaf. Nu ska jag forsätta lyssna på Black ingvars, ciao! ;*


What you do, what you mean to me

Kryssningen mellan tor & fre va rolig :) De va även inspelning där, antagligen till "färjan" som börjar på tv i höst igen, men blev filmad en gång iaf sen vet man ju inte om de tar med allting, men de märks ;) tihi.

Blev marknadsfest i Virserum både fre & lör, skooooj =) tack alla som jag träffade & va med ;) 
Idag blire en sånhär lugn dag, det behövs! :) Filmfilmfilm de låter bra! 
pusss ;* / mickis  


RSS 2.0